„Усмивката над всичко“ благотворителен турнир

Три години подред сме в подкрепа на благотворителен турнир по футбол за дами-любители „Усмивката над всичко“ . 

Домакини: Arsenal Supporters Club Bulgaria и СДРУЖЕНИЕ „ДЕЦА С ОНКОХЕМАТОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ“

 

 

 

Знаете ли за Световните детски игри за победители? Наричат ги така, защото се организират за деца, преборили коварната болест рак. Вече пета поредна година Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“ осъществява мечтата на млади хора, спечелили битката с болестта, да участват в провеждането на съзтезанията.
За този период българчетата спечелиха над 50 медала в съревнование с участници от цял свят в различни спортни дисциплини.
За нас от фен клуба на Арсенал в България е безкрайно вдъхновяваща всяка инициатива, която връща усмивките на децата, преживели кошмара на болестта.
На 11 май, именно под мотото на спортните инициативи, фен клубът ни за втора поредна година организира футболен турнир за дами, съвместно със Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“. Този път събраните средства от турнира ще бъдат насочени именно към спонсориране на участието на български деца в Световните детски игри за победители, което ще се проведе в Москва.
Целта на турнира е да покажем солидарност с малките сървайвъри като дамите излязат от зоната си на комфорт и да обуят футболни обувки. Не гоним високи спортни постижения.
Елате за да се забавляваме и да помогнем заедно на повече българчета да посетят игрите и отново да прославят България като спортна нация!