PIXELLOGO кауза

В карето по-долу, поместваме  „рамо до рамо“ всеки бранд закупил пиксел* и разположил логото си с желание да подкрепи каузата

Възстановяване на посетителската инфраструктура на Драгоманското блато!

Намираме смисъл на това ни начинание, в създаването на нестандартно пиксел каре за събиране на средства.  Рекламата с дълбочината на доброто сторено.

2020 година,  soulmarketing.bg като онлайн платформа за успешни маркетинг практики с кауза. освен да демонстрира успешните практики на бизнесите с каузи, се заема с тази инициатива.

Ще сме активни с това да се свържем с хората от бизнеса. Тези които са готови да поемат предизвикателството и да дарят закупувайки си пиксел пространство, за своето лого, като така станат част от каузите ни.
Тук в дигиталното пространство, превръщаме пикселите в цифри като по този начин усвояваме желана от вас част от маркетинг бюджета ви.
Как?
100 pxl – за 10 лв.
Минимално каре – 2500 пиксела / 250 лв.
Всяко лого ще води до посочен от вас линк. 
Анонси във facebook страницата на информационен център Даргоманско блато, soulmarketingbg.
За PIXELLOGO КАУЗА ще споделят и медии, които подкрепят идеята.
Обсъждаме възможността за благодарствено табло, което да се монтира в близост до информационен център Драгоман.Прозрачност на разходите ще има тук.

Тъй като текат няколко дарителски кампании за Драгоманското блато, при евентуално придобито дарение в голям размер, покриващо нуждата за изграждане на моста, средставата ще бъдат пренасочен към идеята за устойчиво развивитие на активностите им. 

 

Сдружение за дива природа БАЛКАНИ прави всичко възможно да възстанови дървената пътека! Ако желаете да им помогнете за възстановяването й извън кампания PIXELLOGO,
може да дарите по банков път, PayPal или E-Pay.
Вижте как: http://balkani.org/after-the-fire-dragoman-marsh/Дарение може да направите и през Платформатаhttps://platformata.bg/bg/kauzi/635:877-2020-01-23-17-16-51/details/campaign.htmlСъс SMS на номер 17 777 с текст DMS DRAGOMAN. Повече инфо тук: https://dmsbg.com/16203/dms-dragoman/

 — в/във Dragoman marsh.