TSUKY BABY BOX ти помага да правиш добро.

 

Ние сме Кат и Светла – две (почти) пълни противоположности с различни професии и деца на една и съща възраст. Заедно решихме да използваме опита си досега и да създадем продукти, които улесняват родителите и техните близки.

Защо създадохме Tsuky Baby Box?

Вярваме, че спокойни родители е най-големият подарък, който можем да направим за всяко новородено. Така се появи Tsuky Baby Box – всичко на едно място, за най-важното.

Какво се крие в Tsuky Baby Box?

В нашата основна кутия има всичко нужно за първите месеци с бебето у дома – дрешки, аксесоари и продукти за сън и баня. Целта й е да спести на родителите покупката на безброй вещи и да им даде спокойствието, че имат всичко най-важно, за да посрещнат бебето си у дома.

TSUKY BABY BOX ти помага да правиш добро

Желанието ни е част от приходите от кутии да отиват в полза на важни за нас каузи. Изборът какви да бъдат тези каузи се оказа съвсем естествен. Светла е един от основателите на 1 Процент Промяна, а Кат е част от хората, които подкрепят сдружението всеки месец. Затова 1% от прихода от всяка кутия ще бъде даряван в полза на съответната месечна кауза на 1 Процент Промяна.

 В дейността си 1 Процент Промяна стъпва на три основни принципа:

  • Избор на разнообразни каузи, които покриват целия социален спектър и носят конкретна, измерима и дългосрочна промяна
  • Пълна прозрачност при събиране на средствата и реализиране на каузите
  • Участие на членовете на сдружението в избора на каузи и всички значими решения свързани с организацията

Ако искаш да научиш повече, разгледай страницата на 1 Процент Промяна тук.

 

ПРЕДАЙ НАТАТЪК

Каква е идеята?

Tsuky Baby Box Sleep е кутия с размери на малко легълце, което може да се използва в рамките на първите три месеца след раждане на бебето. Кутиите са изработени от мукава, което ги прави устойчиви и лесни за поддръжка и почистване. Така, техният живот спокойно може да бъде по-дълъг.

Затова, предлагаме на всяко семейство, което е избрало този наш продукт за лесна подготовка за бебе, да дари кутията, след като вече не се нуждае от нея на родители в затруднено финансово положение. За тях това често се оказва онази символична помощ, която ги дели от решението да задържат детето си или да го дадат за осиновяване.

Как ще стигнем до родители в нужда? Четете тук.

Вярваме, че предоставяйки на родители в нужда кутията за сън с продукти необходими за подготовка за бебе, ще им вдъхнем кураж и сила да задържат и отгледат детето си.

Ако ти имаш друга идея как да стигнем до родители в нужда, сподели я с нас!


Това е пореден добър пример, който поместваме и тук с истинска наслада.